duminică, 31 martie 2013

Bucătăria Europeană - Roossa Books

      Se spune că nu e meştesug a găti mancare, ci e meştesug a o potrivi. Roossa Books vine si de data aceasta cu ceva inedit, si vă prezintă o carte de bucate care cu sigurantă va satisface si cele mai  mari aşteptari ale gurmanzilor. 
      Bucătăria Europeană include tradiţii si preferinţe culinare caracteristice popoarelor care locuiesc pe teritoriul Europei. Ea include performanţele culinare ale popoarelor bătranului continent inca din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. 
      In fiecare ţară, pe parcursul a mai multe secole, se formau preferinţe culinare, apăreau bucate noi, reţetele cărora sufereau unele modificări. Astăzi aceste reţete sunt cărţi de vizită a statelor respective si poartă numele de bucate naţionale, si le puteţi regăsi pe toate în Bucătaria Europeană.  Ele relevă istoria ţării si particularităţile locuitorilor ei. De aceea turiştii preferă să guste bucatele naţionale caracteristice tării date, să simta gustul alimentelor preparate cu o măiestrie si dragoste deosebită. In Bucătăria Europeană sunt selectate reţete tradiţionale din paisprezece ţări europene care vor diversifica meniul dumneavoastră  si vor introduce in el un colorit naţional irepetabil. In timpul preparării acestor bucate delicioase dumneavoastră veţi întreprinde o călătorie culinară care va  dărui o mulţime de impresii noi, dar şi admiratori ai talentului dumneavoastră de bucătar. Bucătăria Europeană va da o elegantă deosebită mesei de sărbatoare, iar musafirilor dumneavoastră li se va transmite atitudinea deosebită a europenilor pentru bucatele delicioase. 
     Bucătăria Europeană este o carte de bucate foarte practică structurată pe trei parţi, primul fel, al doilea, şi desertul. In partea stangă a fiecarei pagini veţi putea regasi informaţii cu privire la modul de preparare a reţetei, ingredientele necesare, timpul de preparare, numărul de calorii si desigur ţara din care provine reţeta. Urmnd ca in partea dreaptă să fie afişate fotografii cu modul in care ar trebui să arate preparatele noastre. 
     Bucătaria Europeană vă urează poftă bună! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu