duminică, 24 februarie 2013

Despre Roossa Books

      Se spune că cititul deschide uşi, pe care până acum nici nu le puteam vedea. Sau cum spunea și  croicarul Miron Costin "Nu e altă, mai frumoasă şi de folos în toată viaţa omului, zăbavă, decât cititul cărţilor."  
       În aceste condiţii editura Roossa Books, o editură internaţională cu sediul central la Moscova, care nu de mult timp și-a deschis un centru de distribuţie şi în orașul  Iaşi, îşi propune să ofere cititorilor săi în general, și oamenilor însetaţi ce cultură şi cunoaștere, dar și copiilor aflati la varste fragede, la care trebuie sa-si dezvolte atat capacitatile intelectuale cat si cele instrumentale, cărţi dintre cele mai diverse,  de o calitate superioară, ce nu se găsesc în librării, toate având preţ de editură.
       Ceea ce face ca pretul cartilor editurii Roossa, sa se mentina la un nivel foarte scazut este maniera in care acestea se distribuie si anume "vanzarile directe". Marele avantaj al acestei metode de distributie il constituie excluderea costurilor  de depozitare si de intretinere, costuri pe care o librabrie le suporta in mod normal, fapt care duce la "umflarea" preţurilor in detrimentul clientului,  care de multe ori nu poate achiziţiona cartea dorită, ca urmare a puterii de cumpărare scăzută.
        Încă din primele zile ale activităţii la Iaşi, Roossa Books s-a bucurat de un succes bine meritat pe piaţa locală, stocul de cărţi epuizându-se foarte rapid, cererea de cărţi fiind chiar mai mare decât oferta.
        Pentru a consulta oferta de cărţi  disponibilă momentan în orașul Iaşi, şi desigur pentru achiziţii vă invităm pe site-ul roossabooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu